RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Ліга чемпіонів: команда Малиновського сенсаційно відібрала очки у "Манчестер Сіті"

У матчі 4-го туру групового турніру Ліги чемпіонів італійська "Аталанта" і англійський "Манчестер Сіті" зіграли внічию з рахунком 1:1.

Англійці швидко відкрили рахунок, відзначився Стерлінг, який точно пробив з близької відстані після пасу Жезуса. В кінці першого тайму гості могли збільшити розрив у рахунку, але Жезус не реалізував 11-метровий.

На початку другого тайму італійці відігралися завдяки голу Пашаліча. Господарі продовжили атакувати і створили ще кілька небезпечних моментів. В кінці матчу воротар "Манчестер Сіті" Браво був видалений за фол останньої надії і в ворота став захисник Уокер. Півзахисник збірної України Малиновський мав шанс принести перемогу "Аталанти", але зі штрафного пробив точно в Уокера.

"Манчестер Сіті" з 10 очками продовжує лідирувати в турнірній таблиці групи С. "Аталанта" залишилася на 4-му місці, маючи в активі одне очко.

У 5-му турі "Манчестер Сіті" вдома зіграє з "Шахтарем", "Аталанта" на своєму полі зустрінеться із загребським "Динамо". Матчі відбудуться 26 листопада.

"Аталанта" Італія - "Манчестер Сіті" Англія - 1:1 (0:1)
Голи: Пашаліч (49) - Стерлінг (7)

"Аталанта": Голліні, Хатебур, Паломіно, Толої, Кастаньо (Мюріель, 90), Ілічіч, де Рон, Гомес, Фройлер (Малиновський, 84), Пашаліч, Гімшіті.

"Манчестер Сіті": Едерсон (Браво, 46), Отаменді, Канселу, Менді, Фернандіньо, Гюндоган, де Брюйне, Стерлінг, Бернарду Сілва, Марез (Уокер, 88), Габріел Жезус (Агуеро, 73).

Попередження: Гімшіті (27), Толо (39), Ілічіч (42), Фернандіньо (70), Кастаньо (79), Менді (90), Бернарду Сілва (90).

Вилучення: Браво (81).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

1-й тайм

2-й тайм

Раніше "Апостроф" повідомляв, що "Манчестер Сіті" розгромив "Аталанту" в матчі 3-го туру Ліги чемпіонів.