RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Навколо матчу "Шахтар" - "Динамо" розгорається новий гучний скандал: відео інциденту

Матч 14-го туру чемпіонату України з футболу між "Шахтарем" і "Динамо" обростає новими скандальними фарбами.

Так, на сторінці UkrBall в Facebook було оприлюднено відео з дикою поведінкою стюардів, які працювали на зустрічі. У ролику видно, як представники "гірників" не пропускають на харківський стадіон "Металіст" уболівальників київського клубу, які прибули підтримати свою команду. За словами стюардів, їм були дані вказівки не пропускати на матч глядачів з атрибутикою "Динамо".

"У мене розпорядження не пускати з шарфом "Динамо", - заявив стюард.

Даний ролик підтверджує слова вболівальниці київського клубу Ірини Васюренко, яка розповіла "Главкому", що її і сина не пропускали на стадіон через шарф з емблемою "Динамо". Жінка повідомила, що від них вимагали здати атрибутику киян в камеру зберігання. Вони відмовилися, після чого її син спробував пройти на стадіон. У відповідь до нього була застосована сила, в результаті чого йому розбили губу. Поліцейські, що прибули на місце інциденту, у цій суперечці фактично стали на бік стюардів, заявивши, що довести провину співробітників "Шахтаря" буде дуже складно.

Нагадаємо, в матчі "Шахтар" - "Динамо" трапився скандал, в центрі якого опинився капітан "гірників" Тайсон. Футболіст донецького клубу був вилучений з поля після інциденту з уболівальниками, яким він показав непристойний жест після нібито расистських вигуків на його адресу. Пізніше "Шахтар" опублікував заяву щодо цього інциденту, на що "Динамо" дало жорстку відповідь.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що УЄФА відреагував на расистський скандал в матчі "Шахтар" - "Динамо".