RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Чорна смуга: "Ліверпуль" безславно вилетів з Кубка Англії, відеоогляд

У матчі 1/8 фіналу Кубка Англії "Ліверпуль" програв "Челсі" з рахунком 0:2 і вилетів з турніру.

Рахунок був відкритий вже на 13-й хвилині. Вілліан отримав пас біля штрафного "Ліверпуля" і потужно пробив, а воротар гостей невдало підставив руку і м'яч влетів у ворота. Незабаром гості могли відігратися, але воротар "Челсі" Аррісабалага протягом декількох секунд відбив три удари в упор. Потім міг відзначитися Мане, але його удар з близької відстані знову відбив голкіпер.

В середині другого тайму хороший момент мав Маунт, але м'яч після його удару зі штрафного влучив у поперечину. Через пару хвилин Барклі підхопив м'яч в центрі, дійшов до штрафного і точним ударом з 18 метрів змусив капітулювати Адріана. У кінцівці "Челсі" був близький до третього голу, але удар Жиру транзитом через руки Адріана прийшовся в поперечину.

"Ліверпуль" програв утретє за останні чотири матчі. Раніше мерсисайдці поступилися "Атлетіко" (0:1) в першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів і "Вотфорду" (0:3) в поєдинку 28-го туру чемпіонату Англії.

"Челсі" - "Ліверпуль" - 2:0 (1:0)

Голи: Вілліан (13), Барклі (64)

"Челсі": Аррісабалага, Алонсо, Аспілікуета, Рюдігер, Зума, Ковачич (Маунт, 42), Барклі, Педро, Гілмор, Вілліан (Жоржиньо, 51), Жиру (Джеймс, 90).

"Ліверпуль": Адріан, ван Дейк, Робертсон, Гомес, Вільямс, Джонс (Мілнер, 70), Фабіньо, Мане, Лаллана (Салах, 80), Мінаміно, Орігі (Фірміно, 70).

Попередження: Фабіньо (61), Мілнер (76).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

Раніше повідомлялося, що "Ліверпуль" виграв у команди Ярмоленка в матчі Прем'єр-ліги.