RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Повністю роздяглася: дружина відомого українського футболіста станцювала стриптиз, відео

Сексуальна дружина українського футболіста турецького "Різеспор" Миколи Морозюка Ірина в черговий раз відзначилася провокаційним відео в Instagram.

На цей раз дівчина повністю роздяглася під спокусливу музику.

Цікаво, що на відео присутні не сама ефектна дружина футболіста, а її тінь.

Під публікацією Морозюк поділилася з підписниками цікавими фактами зі свого життя.

"Рецепт гарного тіла я знайшла трохи більше двох років тому. Перше - це я змінила стиль тренувань. І почала не відмовляти собі в їжі! Розуміння, що можу з'їсти все що хочу на психологічному рівні, позбавило мене від постійного бажання що-небудь зжерти.

Я далеко не ідеальна, але знаю одне правило: якщо ти хочеш, щоб результат був довговічним, все повинно бути поступово і без шкоди собі, фізично і психологічно", - написала Морозюк.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Твоє тіло, твоя справа може я розповідала про те, що я важила всю молодість 42 кг? ) Дааа, був такий час І це при тому, що я харчувалася максимально потворно Потім ближче до 22 років я почала важити близько 50 кг. Я вирішила, що це багато і вирішила сісти на дієту! А дієта полягала «відмовою від Єди» протягом тижня я зробила пару йогуртів і все. Звичайно я худла, але потім все закінчувалося зривом і мискою вареників на ніч Звичайно мій організм послав мене нахрен і привіт +8 кг. Щоб ви розуміли 58 кг - це для мене ну оооооочень багато! З огляду на те, що ні дня в спорті і мінімум м'язової маси, так до цього всього я одужувала дуже не пропорційно Пузельнік, щоки, боки І тут я сказала собі стоп і пішла в зал. Я тренувалася дуже багато! Близько 2 години, щодня і їла суху курячу грудку та іншу хрень! Було дуже тяжко, а результати радували не сильно .. Збився сон, постійний стрес і бажання зжерти все на своєму шляху. За кожен зайвий грам я себе ненавиділа .. і так до самої вагітності. У перший день, коли я дізналася що чекаю дитину, подалася до крайніх заходів! Макарони заїдала хлібом Рецепт гарного тіла, я знайшла трохи більше 2 років тому. Перше - це я змінила стиль тренувань. І почала не відмовляти собі в їжі! Розуміння, що можу з'їсти все що хочу, на психологічному рівні, позбавило мене від постійного бажання че нибудь зжерти. Перестала контролювати кількість і режим харчування. Загалом відпустила нав'язливу ідею схуднути. А спорт визначила як спосіб життя. Як почистити зуби, як помитися в душі і т.д .. і все пішло як по маслу. Якщо я раніше думала, що я схильна до повноти, так тепер уже й не знаю Практично ніколи не змушую себе тренуватися, так як спорт є повноцінною частиною мого життя. І я вже не знаю як жила без нього. Я далеко не ідеальна, але знаю одне правило Якщо ти хочеш, щоб результат був довговічним, все повинно бути поступово і без шкоди собі, фізично і психологічно.

Публікація від Ірина Морозюк (@irina_moroziuk)

Нагадаємо, що недавно Ірина повідомила про те, що перехворіла на коронавірус.