RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

"Реал" здобув впевнену перемогу в першому матчі після відновлення сезону: відеоогляд

У матчі 28-го туру чемпіонату Іспанії мадридський "Реал" обіграв "Ейбар" з рахунком 3:1.

"Реал" вдало розпочав матч, відкривши рахунок уже на 4-й хвилині, завдяки прекрасному удару Крооса. Через кілька хвилин у штрафному господарів виник спірний епізод через падіння Кіке, але арбітр не побачив порушення. На 30-й хвилині Рамос розігнав контратаку і сам же її завершив точним ударом у порожні ворота після пасу Азара. Незабаром рахунок до крупного довів Марсело, використавши помилку захисника.

Мабуть, великий рахунок заспокоїв гравців "Реала" і в другому таймі перевагою володіли гості. Спочатку господарів кілька разів Куртуа, потім м'яч влучив у поперечину, але незабаром гості відіграли один гол зусиллями Бігаса. Після цього хороший шанс мав Леон, але з його ударом впорався Куртуа. У кінцівці матчу "Реал" заспокоїв гру і довів її до перемоги.

"Реал", як і раніше, займає друге місце в чемпіонаті Іспанії, відстаючи від лідируючої "Барселони" на два очки. Наступний матч королівський клуб проведе 18 червня на своєму полі з "Валенсією".

РЕАЛ - ЕЙБАР - 3:1 (3:0)

Голи: Кроос (4), Рамос (30), Марсело (37) - Бігас (60)

"Реал": Куртуа, Рамос (Мілітао, 61), Марсело, Варан, Карвахаль (Менді, 46), Каземіро, Кроос, Родріго (Бейл, 61), Модріч, Азар (Вінісіус Жуніор, 61), Бензема.

"Ейбар": Дмитрович, Олівейра, Рафа Соареш (Бігас, 57), Арбіль, Корреа, Експосіто, Альварес, Орельяна (Леон, 57), Де Бласіс, Кристофоро, Кіке Гарсія (Енрік, 57).

Попередження: Каземіро (47), Кристофоро (90).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

Раніше повідомлялося, що в матчі 28-го туру чемпіонату Іспанії "Барселона" розгромила "Мальорку".