RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

"Шахтар" зробив черговий крок до чемпіонства: відеоогляд

У матчі 26-го туру чемпіонату України донецький "Шахтар" обіграв ковалівський "Колос" з рахунком 1:0.

На 16-й хвилині рахунок міг відкрити Лисенко, але його удар з близької відстані в блискучому стилі відбив Трубін. У кінцівці першого тайму міг відзначитися Мораес, але його удар з близької відстані прийшовся вище воріт. На початку другого тайму Мораес вийшов сам на сам і класно перекинув м'яч через воротаря. Гості могли відігратися на 74-й хвилині, але Трубін відбив небезпечний дальній удар Богданова.

"Шахтар" продовжує лідирувати в чемпіонаті України, випереджаючи найближчого переслідувача на 16 очок. Таким чином, для оформлення чемпіонського титулу "Шахтарю" залишилося здобути одну перемогу в останніх шести турах. Наступний матч "гірники" проведуть 20 червня на своєму полі з "Олександрією".

"Колос" - "Шахтар" - 0:1 (0:1)

Гол: Мораес (48)

"Колос": Волинець, Гавриш, Єфремов, Ємець, Богданов, Петров, Ільїн (Данфі, 75), Смирний (Костишин, 75), Мілько, Вільхьяльмссон (Морозко, 52), Лисенко (Антюх, 61).

"Шахтар": Трубін, Додо, Матвієнко, Кривцов, Сіпріано (Болбат, 78), Тайсон, Коноплянка (Соломон, 61), Степаненко, Алан Патрік (Тете, 85), Марлос (Коваленко, 78), Мораес (Фернандо Педро, 78).

Попередження: Ільїн (56), Алан Патрік (84).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

1-й тайм

2-й тайм

Раніше повідомлялося, що в 25-му турі чемпіонату України "Шахтар" обіграв "Десну", а "Колос" поступився "Зорі".