RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

Всі новини

"Реал" здобув яскраву перемогу над "кажанами" в чемпіонаті Іспанії: відеоогляд

У матчі 29-го туру чемпіонату Іспанії мадридський "Реал" розгромив "Валенсію" з рахунком 3:0.

На 12-й хвилині рахунок міг відкрити Азар, але бельгієць не зміг переграти Сіллесена при виході сам на сам. Через пару хвилин могли відзначитися гості, але удар Родріго прийшовся в стійку. В середині тайму Родріго все-таки відправив м'яч у ворота, але арбітр після перегляду відеоповтору гол відмінив.

В середині другого тайму "Реал" відкрив рахунок. Азар скористався помилкою Гаймеро і вивів сам на сам Бензема, який переграв голкіпера. Другий гол забив Асенсіо, який вперше вийшов на поле після річної перерви через травму. У кінцівці зустрічі Асенсіо асистував Бензема і француз оформив дубль.

"Реал", як і раніше, займає друге місце в турнірній таблиці Примери, відстаючи від лідируючої "Барселони" на два очки. "Валенсія" залишилася на восьмій позиції.

У 30-му турі "Реал" на виїзді зіграє з "Реалом Сосьєдад". Матч відбудеться 21 червня.

"Реал" - "Валенсія" - 3:0 (0:0)

Голи: Бензема (61, 87), Асенсіо (74)

"Реал": Куртуа, Варан, Рамос, Карвахаль, Менді, Каземіро, Кроос, Модріч, Вальверде (Асенсіо, 74), Азар (Вінісіус, 82), Бензема.

"Валенсія": Сіллессен, Гайя, Мангаля, Гільямон, Васс, Солер (Черишев, 69), Кондогбія, Парехо (Коклен, 69), Ферран Торрес (Гедеш, 59), Родріго (Лі Кан Ін, 76), Максі Гомес (Гамейро, 60).

Попередження: Гайя (24), Гільямон (84).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

Раніше повідомлялося, що в 28-му турі чемпіонату Іспанії "Реал" обіграв "Ейбар".