RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Не здивуюся перемозі 3:0: експерти зробили прогнози на матч Німеччина - Україна

Відомі футбольні експерти зробили прогнози на результат матчу 5-го туру групового турніру Ліги націй між збірними Німеччини та України. Дивитися онлайн Німеччина - Україна на "Апострофі".

Колишній нападник "Дніпра" і збірної СРСР Володимир Лютий не виключив перемоги збірної України з великим рахунком.

"Всяке може бути. Але знову ж таки, тут багато що залежить від рішень тренера, від його вибору гри. Я не здивуюся, якщо Україна переможе - 3:0. Так, є кваліфікація виконавців, але зараз у збірній зібрані дійсно найсильніші футболісти", - наводить слова Лютого "Команда №1".

Коментатор Ігор Циганик висловив думку, що матч завершиться внічию.

"Німеччина буде прагне здобути перемогу, адже у неї мета - виграти Лігу націй. Я сподіваюся, що таке прагнення може зіграти в поганий жарт з нашим суперником. Зроблю ставки, обидві команди заб'ють, буде нічия, а підсумковий рахунок - 1:1", - наводить слова Циганика "Рейтинг букмекерів".

Колишній півзахисник "Дніпра" Максим Калиниченко очікує результативний поєдинок.

"У цьому матчі я чекаю голів. Обидві команди процвітають в атаках. У них різні стилі, але підсумок завжди один. Українська молодь зі своїм запалом і креативом точно повинна засмутити оборону Німеччини. А вона, в свою чергу, зі своїми відточеними схемами теж напевно заб'є. Загалом, моя ставка - обидві команди заб'ють в цій грі, а тотал м'ячів буде більше 3.5 ", - сказав Калиниченко в інтерв'ю "ВсеПроСпорт".

Коментатор Роберто Моралес вірить, що Україна може обіграти грізного суперника.

"Дивлячись на матчі Швейцарії, яка показала, що з цими німцями можна боротися, я готовий ризикнути. По-перше, я вважаю, що обидві команди заб’ють у цьому матчі. Кортить поставити ще на успішний результат, але я запропоную фору на збірну України з форою (+1). Це найрозумніші ставки в цій ситуації, як на мене", - наводить слова Моралеса "Рейтинг Букмекерів".

Матч Німеччина - Україна відбудеться сьогодні, 14 листопада. Початок зустрічі о 21:45.

Раніше повідомлялося, що в збірної України стався спалах коронавирусу перед матчем з Німеччиною.