RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Допоможе тільки випадок: експерти зробили прогнози на вирішальний матч "Динамо" в Лізі чемпіонів

Відомі футбольні експерти зробили прогнози на результат матчу 6-го туру групового турніру Ліги чемпіонів між київським "Динамо" і угорський "Ференцварошем". Онлайн трансляція Динамо - Ференцварош буде доступна на "Апострофі".

"Динамо" і "Ференцварош" після п'яти турів мають в активі по одному набраному очку. Клуби посперечаються за третє місце, яке дає путівку в плей-офф Ліги Європи. Зустріч відбудеться сьогодні, 8 грудня, і розпочнеться о 22:00.

Журналіст Ігор Циганик впевнений, що кияни доб'ються позитивного результату і зможуть продовжити виступи в єврокубках навесні.

"Динамо" гратиме вдома агресивно. Команда Луческу спробує забрати м'яч під свій контроль і тиснути на суперника. Тільки випадок може дозволити "Ференцварошу" виграти в цьому поєдинку і пройти далі. За кваліфікацією "Динамо" істотно перевершує суперника. Я прогнозую, що "Динамо" виграє, заб'є більше 1,5 гола і відзначиться Вербич", - наводить слова Циганик "Рейтинг букмекерів".

Колишній гравець "Динамо" Володимир Онищенко також вірить, що кияни не програють домашній матч.

"Я вірю в "Динамо", сподіваюся, що кияни не повторять помилок, допущених в першому матчі в Будапешті, коли виграючи - 2:0, дозволили господарям піти від поразки. Своє професійне ставлення до справи потрібно демонструвати від стартового свистка арбітра до фінального" , - цитує Онищенко Metaratings.

Колишній нападник "Динамо" Олег Саленко заявив, що невихід українського клубу в Лігу Європи буде провалом.

"Невихід "Динамо" в Лігу Європи буде вважатися провалом. Не в образу "Ференцарошу", але це не та команда, яку не можна обіграти або домогтися в грі з нею потрібного для себе результату. Думаю, "Динамо" знайде пролом в захисних побудовах угорців, щоб забити один гол, а його вистачить для виконання завдання", - наводить слова Саленко "Рейтинг букмекерів".

Раніше повідомлялося, що в матчі 5-го туру групового турніру Ліги чемпіонів "Динамо" програло "Ювентусу".