RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Переможний дубль України в Лізі Європи

25 лютого відбулися матчі у відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи сезону-2020/2021. Путівки в наступний раунд завоювали обидва українські клуби - донецький "Шахтар" і київське "Динамо".

ШАХТАР - МАККАБІ

Донецький клуб домігся комфортної переваги в першому матчі, здобувши перемогу над виїзді з рахунком 2:0 завдяки голам Алана Патріка і Тете. Матч-відповідь спочатку проходив з перевагою "гірників", але потім гості несподівано перехопили ініціативу і створили кілька небезпечних моментів. Втім, у другому таймі все стало на свої місця, Тете заробив пенальті, який реалізував Мораес. У підсумку матч закінчився мінімальною перемогою "Шахтаря".

"Маккабі" - "Шахтар" - 0:2 (відеоогляд)

"Шахтар" - "Маккабі" - 1:0 (відеоогляд)

ДИНАМО - БРЮГГЕ

Киянам спочатку дістався сильніший суперник. У першому матчі, який проходив в морозну погоду в Києві, динамівцям вдалося відкрити рахунок в середині другого тайму, але всього через кілька хвилин гостям вдалося відігратися. Матч завершився внічию з рахунком 1:1.

Таким чином, киянам довелося їхати в Бельгію з завданням забити мінімум один гол. У матчі-відповіді у динамівців довгий час не виходила атакуюча гра, але в кінцівці успіх принесла комбінація за участю Родрігеса, Циганкова і Буяльського. "Динамо" перемогло з рахунком 1:0 і пройшло до 1/8 фіналу.

"Динамо" - "Брюгге" - 1:1 (відеоогляд)

"Брюгге" - "Динамо" - 0:1 (відеоогляд)

Суперники "Динамо" і "Шахтаря" стануть відомі за результатами жеребкування, яке відбудеться 26 лютого, і розпочнеться о 14:00. На даній стадії українські клуби можуть зіграти між собою.

Повний список учасників 1/8 фіналу Ліги Європи виглядає так: "Динамо" (Київ), "Шахтар" (обидва - Україна), "Арсенал", "Тоттенгем", "Манчестер Юнайтед" (всі - Англія), "Аякс", ПСВ (обидва - Нідерланди), "Мольде" (Норвегія), "Гранада", "Вільярреал" (обидва - Іспанія), "Рейнджерс" (Шотландія), "Мілан", "Рома" (обидва - Італія), "Янг Бойз "(Швейцарія), "Динамо"(Загреб, Хорватія), "Славія" (Чехія).