RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.15
НБУ:USD  40.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 червня

24 червня

Всі новини

Хочу, щоб люди посміхалися: легенда баскетболу зробив зворушливий вчинок для незнайомця, відео

Легендарний американський баскетболіст Шакіл О'Ніл допоміг купити обручку незнайомому чоловіку, якому не вистачало грошей.

Відео опублікував Instagram-аккаунт shaqfu_radio.

"Абсолютно несподівано великий хлопець вирішив заплатити за обручку молодої людини. Щоб отримати благословення, потрібно благословляти інших!" - йдеться в описі відео.

"Цей хлопець хотів купити кільце для своєї дівчини. Він розраховував заплатити за нього в розстрочку. Я дізнався у нього, скільки коштує кільце, і це була невелика сума для мене. Спочатку він відмовлявся від моєї допомоги, але я зміг його переконати. Я просто хочу, щоб люди посміхалися", - наводить слова О'Ніла TNT.

49-річний О'Ніл завершив кар'єру в 2011 році. Під час перебування баскетболістом він виступав за клуби НБА "Орландо Меджік", "Лос-Анджелес Лейкерс", "Маямі Хіт", "Фінікс Санс", "Клівленд Кавальєрс" і "Бостон Селтікс".

О'Ніл вважається одним з найкращих баскетболістів в історії. Він є чотириразовим чемпіоном НБА, 15 раз брав участь у матчі всіх зірок НБА. За свою кар'єру він набрав понад 28 тисяч очок.

Раніше повідомлялося, що Шакіл О'Ніл зламав кільце під час показового матчу.