RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

"Мілан" влаштував фантастичну гольову феєрію в матчі з клубом з Турина: відеоогляд

У матчі 36-го туру чемпіонату Італії "Мілан" на виїзді розгромив "Торіно" з рахунком 7:0. Зустріч відбулася в Турині на стадіоні "Олімпіко ді Торіно".

Початок зустрічі пройшов у рівній боротьбі, але потім "Мілан" перехопив ініціативу і на 19-й хвилині рахунок відкрив Тео Ернандес. Незабаром перевагу міланців збільшив Франк Кессіє, який забив з пенальті. На початку другого тайму рахунок до крупного довів Браїм Діас. На 62-й хвилині четвертий гол забив Ернандес, оформивши дубль, а завершив розгром Анте Ребич, який зробив хет-трик протягом 12 хвилин.

"Мілан", набравши 75 очок, займає третє місце в Серії А. Для попадання в Лігу чемпіонів міланцям залишилося набрати три очки в матчах з "Кальярі" і "Аталантою".

"Торіно" - "Мілан" - 0:7 (0:2)

Голи: Ернандес (19, 62), Кессіє (26, з пенальті), Браїм Діас (50), Ребич (67, 72, 79)

"Торіно": Сірігу, Родрігес (Ансальді, 56), Буонджорно, Бремер, Синго, Лінетт (Рінкон, 56), Мандрагора, Базеллі (Верді, 56), Войнович, Бонаццолі, Дзадза.

"Мілан": Доннарумма, Томорі, Ернандес (Діогу Далот, 69), Калабрія, К'єр, Кастільехо, Беннасер (Мейте, 46), Браїм Діас (Крунич, 63), Хакан Чалханоглу (Рафаел Леау, 70), Ребич (Манджукич, 80 ), Кессіє.

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

Раніше повідомлялося, що "Мілан" розгромив "Ювентус" в матчі чемпіонату Італії.