RU  UA  EN

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.50
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 травня

Всі новини

Він покарає Усика: в команді британського суперчемпіона зробили гучну заяву на адресу українця

Едді Хирн, промоутер британського чемпіона світу в суперважкій вазі Ентоні Джошуа, поділився думкою про можливий поєдинок свого підопічного проти українця Олександра Усика.

Слова Хірна призводить Independent.

"Ми хотіли організувати бій Джошуа і Ф'юрі за звання абсолютного чемпіона, але нам знову нагадали про обов'язкового претендента Олександра Усика. Якщо угода відбудеться, то ми влаштуємо бій. Джошуа впевнений, що покарає Усика. Ентоні є класичним боксером, він постійно б'ється з тими, хто надсилає листи з вимогами організувати бій. Але деколи ми не хочемо, щоб хтось говорив нам, що робити", - сказав Хирн.

31-річний Джошуа за свою кар'єру провів 25 боїв, в яких здобув 24 перемоги при одній поразці. В даний час він є чемпіоном світу в суперважкій вазі за версіями WBA (Всесвітня боксерська асоціація), WBO (Всесвітня боксерська організація) і IBF (Міжнародна боксерська федерація).

34-річний Усик провів 18 боїв і здобув 18 перемог. Раніше він був абсолютним чемпіоном світу в першій важкій вазі, але відмовився від титулів заради переходу в суперважку вагу.

Раніше повідомлялося, що менеджер Усика розповів про хід переговорів по чемпіонського бою з Джошуа.