RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Не тільки футбол: які види спорту підтримує Усик

Український боксер Олександр Усик підтримує не тільки футбол, але і всі види спорту, які існують в Україні. Спортсмен знає, яких зусиль вимагають подібні досягнення і чого вони вартують.

Про це Усик заявив під час прес-конференції в Києві.

"Коли збірна грала, ми всією сім'єю уважно дивилися ці матчі, переживали. Діти не спали, носилися, бігали. У мене старший син займається футболом, і він дуже актівненько вболівав. Дружина записувала всілякі сторіз. Я вболіваю за всі види спорту, які є у нас в Україні, і підтримую цих хлопців, бо я знаю, чого це вартує, як це нелегко", - зазначив Усик.

Спортсменам часто дорікають високими доходами, однак вони багато в чому собі відмовляють заради досягнення результату.

"Зрозуміло, що хтось може сказати: "Та, вони там стільки заробляють, за що їм платять?". Спробуйте. Хоч раз спробуйте регулярно протягом 21 дня просто вставати о 6 ранку. Просто вставати і застеляти ліжко. Не просто встав і пішов, а навіть застелив ліжко. Ніхто цього не пробує. Просто багато хто намагається засудити за якісь дії і все інше. Спортсмени дуже сильно і багато в чому себе обмежують. Блін, я знаю, чого це вартує, я знаю, скільки зусиль для цього потрібно робити. Так що я за будь-який вид спорту вболіваю дуже трепетно, переживаю. Може, не показую, але дуже б хотілося, щоб якомога більше наших спортсменів виходили на високий рівень", - підкреслив боксер.