RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Побитий Кличком американець став "Владіміровичем" через любов до Путіна

Кремлівський диктатор Володимир Путін підписав закони про підвищення в РФ призовного віку та закриття кордонів, але це не зупинило американського боксера Кевіна Джонсона додати собі по батькові "Володимирович" - на честь президента країни-агресора.

Про це пише 24 Канал.

Читайте також: Хороша новина для українок: брат Володимира Кличка прокоментував його особисте життя

Повідомляється, що Кевін Джонсон заявив, що вирішив додати до свого імені "Володимирович", щоб зробити комплімент Путіну і бути хоч трохи схожим на російського диктатора. Судячи з його слів, він навіть не здогадується, що "Володимирович" це по батькові.

Боксер зі США вважає, що такий крок наблизить його до російського громадянства, яке він хоче отримати. Після чого Кевін Володимирович планує залишитися, щоб жити та працювати в РФ. Таке рішення він ухвалив після перемоги над російським боксером В'ячеславом Дациком.

"Щоб зробити найбільший комплімент президенту Володимиру Путіну, я вирішив змінити моє ім'я. Мене тепер звати Кевін Володимирович - на честь Володимира Путіна. Тепер я на 100%, без жартів, на 100% росіянин", - сказав Джонсон.

Цей вчинок боксера викликав подив у шанувальників боксу. Вони називають такий вчинок "дурним".

У 2009 році Джонсон був претендентом на титул чемпіона світу за версією WBC, яким володів нинішній мер Києва Віталій Кличко. Тоді Джонсону вдалося вистояти усі 12 раундів, але судді одноголосно віддали перемогу українцю.

Раніше "Апостроф" розповідав, що Сергій Городничов, який раніше входив до тренерського штабу Володимира Кличка, розкритикував боксера Василя Ломаченка і назвав його "муд*ком".

Вас також може зацікавити:

Олександр Усик присвятив вірш воїну, розстріляному за слова "Слава Україні"

З фронту - на ринг: боєць ЗСУ став чемпіоном Європи, відео

"Православна груша" Ломаченко потрапив у кадр з затятим агресором: фото