RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Боїться мобілізації? Футболіст "Шахтаря" втік з команди після матчу Ліги чемпіонів

Після матчу Юнацької ліги Чемпіонів УЄФА між "Антверпеном" та донецьким "Шахтарем" в українській команді недорахувалися 19-річного півзахисника Олександра Роспутько. За попередньою інформацією, він втік до РФ і може укласти контракт з ФК "Зірка" Санкт-Петербург" з третього дивізіону чемпіонату Росії.

Про це повідомляє Dynamomania.

Читайте також: В Ізраїлі терористи ХАМАС застрелили відомого футболіста

"На борту літака, на якому команда гірників мала повернутися до України, раптово не виявилося 19-річного хавбека Олександра Роспутько, який напередодні підписав з "Шахтарем" новий п'ятирічний контракт. Саме на підставі цього факту і було прийнято рішення включити його в заявку на матч з "Антверпеном", - пише видання.

Наголошується, що все, що вдалося знайти в аеропорту, була акуратно складена форма гравця. Сам футболіст видалив усі свої сторінки у соцмережах та перестав відповідати на телефонні дзвінки.

Пізніше головний редактор "Профутбол Digital" Володимир Звєров повідомив, що півзахисник "Шахтаря" U-19 Олександр Роспутько, який не повернувся з юнацькою командою після матчу проти "Антверпена", знаходиться на території РФ. За його інформацією, Роспутько "дуже чекала "Зірка" Санкт-Петербург" з третього дивізіону чемпіонату Росії. До тренерського штабу цієї команди входить чемпіон України-2002 у складі "Шахтаря" Геннадій Зубов, який свого часу провів 29 матчів за збірну України.

Пресслужба футбольного клубу "Шахтар" поки що ніяк не прокоментувала скандальну ситуацію з Олександром Роспутьком.

Раніше Апостроф повідомляв, що під час футбольного матчу румунські фанати заявили територіальні претензії на частину України.

  • Вас також може зацікавити:

Штурмував ворожі позиції: на війні загинув футболіст з Черкас, фото

Футболіст збірної України "вирубав" одним ударом російського провокатора у Туреччині

"Рідні мене не зрозуміють": знаменитий український футболіст пішов на фронт