RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Адольф Путін і його посіпаки: в Чехії придумали дизайн для олімпійських збірних РФ і Білорусі

Чеський журнал Reflex запропонував "кривавий" дизайн олімпійської форми для російських і білоруських спортсменів, яким МОК дозволив їхати на Олімпіаду-2024 у Парижі під нейтральним прапором.

Відповідні фото запропонованої форми журнал опублікував на своєму сайті.

Читайте також: МОК відсторонив Олімпійський комітет РФ: стала відома причина

"Ми "аплодуємо" та схвалюємо рішення (від МОК - "Апостроф") за умови, що спортсмени будуть носити колекцію, яку ми створили для них за допомогою штучного інтелекту Midjourney... Спорт належить до політики. У випадку з Росією це вірно подвійно. Завзятий і дуже поганий хокеїст, Путін використовує спортсменів для пропаганди власного терористичного режиму, коли може. Пропагувати та виправдовувати кровопролитну війну по всьому світу йому допомагають найкращі спортсмени", - йдеться у повідомленні.

Російські та білоруські спортсмени братимуть участь у змаганнях під 5 рингами в індивідуальному порядку на Олімпійських іграх-2024. У Reflex зауважили, що у них може й не бути зв'язків з військовими, які коять звірства в Україні під командуванням російського президента Володимира Путіна, але сотні українських спортсменів не зможуть приїхати на Олімпіаду через те, що їх вбили російські окупанти.

Нагадаємо, Україна розглядає можливість бойкоту майбутніх Олімпійських ігор-2024 у Франції через рішення Виконавчого комітету МОК про допуск Росії та Білорусі до них.

  • Вас може зацікавити:

Їм байдуже: Ганні Різаддіновій заборонили говорити про війну на Всесвітньому форумі олімпійців

Росія тиснула на прийняття рішення щодо дискваліфікації Харлан: в мережі з'явився відеодоказ

МОК переглянув рішення про дискваліфікацію Харлан: у Мінспорту озвучили деталі