RU  UA

"Ми не злодії": Микита Потураєв на "Апостроф TV" у Роксани Руно

Народний депутат, політконсультант Микита Потураєв в інтерв'ю Роксані Руно в програмі "Всьо по бєспрєдєлу" на "Апостроф TV" розповів про скандали навколо "Слуги народу", відповів на питання про майбутні місцеві вибори, а також по ситуації з Донбасом.

Як влада збирається вирішувати питання Донбасу

Потураєв запевняє, що питання Донбасу вирішується дуже просто, так як "це війна". За його словами, тут або перемога, або поразка.

"Перемога в питанні Донбасу може виглядати зовсім інший від того, що ми звикли бачити. Воювати можна по-різному. Можна з горами трупів, а можна і без них. У даний момент Україна веде оборонну війну і захищає свою землю. Якщо зупиниться, то військові РФ будуть в Києві ", - пояснив він.

Як влада буде протистояти російській інформаційній агресії

Потураєв переконаний, що в питаннях свободи слова потрібно бути дуже обережним, так як це один з ключових питань, які відстоювали на Майдані.

"У законопроекті про медіа є дев'ятий розділ, який спрямований проти Росії і буде діяти рівно до перемоги України у війні. Згідно з документом, адвокатування російської агресії буде обмежуватися. І документом буде чітко прописано, чого українським медіа в країні робити не можна", - заявив нардеп .

Чи існує монолітність у фракції «Слуга народу» у Верховній Раді

Потураєв зазначив, що як такої монолітності всередині фракції, напевно, ніколи й не було. Але при цьому в політсилі все ще зберігається певна єдність. Однак він знає, що саме може розвалити команду президента, завдавши їй сильний удар.

"В даний час найсильнішим ударом по президенту Зеленському та його оточенню буде корупційний скандал. І якщо хтось зважиться піти на якусь справу, пов'язану з грошима", - підкреслив він.

"Але я впевнений, що цього не буде, так як ми не злодії", - додав Потураєв.