RU  UA

Зупинив анексію Криму і забракував Зеленського: Геннадій Москаль на "Апостроф TV" у Роксани Руно

Український політик, колишній заступник міністра внутрішніх справ і екс-голова Луганської та Закарпатської ОДА Геннадій Москаль в інтерв'ю Роксані Руно в програмі «Всьо по бєспрєдєлу» на «Апостроф TV» розповів, чому пішов з політики і покинув держслужбу.

Також він дав прогноз щодо майбутнього президента Володимира Зеленського і розповів, як у 2009 році зупинив анексію Криму.

На самому початку програми політик торкнувся теми коронавируса в Україні і запевнив, що це загальносвітовий психоз, який лише заганяє країну в економічну кризу.

Москаль пояснив, що за останній рік ситуація в країні лише погіршилася і буде погіршуватися, поки при владі буде Зеленський, який, на думку Москаля, не справляється з посадою і покладеними на нього обов'язками.

Він також зізнався, що пішов з посади голови Закарпатської ОДА ще до того, як оголосили результат другого туру президентських виборів в 2019 році, так як не хотів співпрацювати ні з Петром Порошенко, ні з Зеленським.

Політик в інтерв'ю пояснив, що в 2009 році Криму загрожувала анексія і він, будучи заступником голови МВС, зробив все, щоб російські військові не змогли здійснити план з "зеленими чоловічками". Він також розповів, які кроки потрібно було зробити в 2014 році, щоб зірвати плани Росії щодо захоплення півострова.