RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

У Путіна придумали відповідь на санкції Заходу

Прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв заявив, що заходи у відповідь на введені Заходом економічні санкції проти Росії будуть продовжені не на рік, а до кінця 2017 року.

Про це він сказав 27 травня на зустрічі з членами Російського союзу промисловців і підприємців (РСПП), зазначивши, що вже дав доручення підготувати відповідні документи, передає "Інтерфакс".

"Наші виробники неодноразово виступали за збереження продовольчого ембарго на аграрні товари і сільгосптовари з країн, які запровадили санкції проти РФ або згодом до них приєдналися. Хочу сказати, що я доручив підготувати пропозиції щодо продовження відповідних заходів не на рік, а до кінця 2017 року", - пояснив Медведєв.

Російський прем'єр зазначив, що будуть підготовлені звернення до президента і постанова уряду.

"Тому ті, хто займається сільськогосподарським бізнесом, агропромом, отримають і більш тривалий, більш далекий горизонт планування своїх інвестицій, про що вони нас неодноразово просили. І великі аграрні компанії, і відносно невеликі отримають можливість порахувати, як і що буде відбуватися в більш далекій перспективі", - додав він.

Як повідомляв "Апостроф", учасники саміту G7 пригрозили посилити санкції проти Росії, якщо вона не буде виконувати мінські угоди. Ця заява викликала істерику в прихильників політики президента Росії Володимира Путіна.