RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

В Росії бурхливо відреагували на новину щодо санкцій з ЄС

Федеральний парламент Бельгії прийняв до розгляду проект резолюції про скасування санкцій Європейського союзу проти Росії.

Про це повідомив ініціатор документа, депутат Палати представників (нижньої палати) від правоконсервативної Народної партії Альдо Каркаси, передає ТАСС.

"Проект резолюції прийнято до розгляду. Відразу після парламентських канікул слухання по цій резолюції пройдуть у Комісії із зовнішніх справ Палати представників", — розповів він.

Про бурхливу реакцію росіян на цю звістку свідчать їх коментарі на сайті російського видання Lenta.ru.

"Весь світ втомився вже від України і тому всі продовжили санкції проти Росії, тому що вони їй тільки на користь", "Ось як можна закінчити те, чого немає? Немає ніякої анексії Криму", "Вода камінь точить", "Путін Бельгію купив! То все брехня! Бельгія розміром з блоху на карті... Чекаємо наступних свинокриків", "Ну що-ж, зрозуміло, що поки не скасують, але процес потихеньку набирає обертів", "Вони явно знущаються. Тільки що підмахнули санкції і тепер готові їх типу скасувати", "Ці теж продалися Путіну? Хохли, чи є що по темі розтлумачити?", "Розглянути розглянуть і ще піарчику підкинуть, а санкції залишать", - пишуть росіяни в коментарях.

Як повідомляв "Апостроф", прихильники режиму президента РФ Володимира Путіна зраділи новини про продовження Євросоюзом санкцій по відношенню до Росії ще на півроку - до 31 січня 2017 року.