RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

​Україні розповіли, як застосувати ядерну зброю

Відомий російський письменник, колишній радянський розвідник Віктор Суворов (Володимир Різун) привів Україні Ізраїль в якості прикладу поводження з ядерною зброєю.

У другій частині інтерв'ю «Апострофу» він жорстко висловився про невиконання зобов'язань ядерними гарантами України: «Ситуація з виконанням Будапештського меморандуму в якійсь мірі протверезила не тільки Україну. Вона протверезила весь світ».

Суворов стверджує, що зараз не знайдеться в світі країни, яка повірить якимось гарантіям в цьому плані.

Також екс-розвідник згадав слова ізраїльського політика Голди Меїр: «Одного разу вона сказала, що в Ізраїлі ядерної зброї немає... Але якщо на нас нападуть - ми її застосуємо».

«Приховати можна все що завгодно. Бував я в Ізраїлі. До мужиків їздив у гості. Свинину вони там їдять, горілку з перцем п'ють... Так от, країна маленька зовсім. І народу мало. Але коли постало питання: вижити або померти - примудрилися ж хлопці», - підкреслив Суворов.

Нагадаємо, Ізраїль офіційно не входить в Ядерний клуб, однак не підписував договору про нерозповсюдження ядерної зброї. За різними відомостями, ця країна давно розробляє власну ядерну програму.

Детальніше читайте в матеріалі: Євросоюз загнеться, як загнувся СРСР. Україні не варто лізти в це ярмо, - Віктор Суворов.

Першу частину інтерв'ю з Суворовим читайте за посиланням.