RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Трамп і Олланд обговорили Україну: путінці кепкують

Президент Франції Франсуа Олланд і Дональд Трамп, обраний на пост президента США, під час телефонної розмови обговорили ситуацію в Україні та Сирії, боротьбу з тероризмом, а також угоду щодо ядерної програми Ірану.

Про це повідомляє прокремлівський сайт "РИА Новости" з посиланням на агентство Reuters.

Олланд і Трамп погодилися разом працювати над наведеними вище аспектами. Відзначається, що телефонна розмова між ними тривала сім-вісім хвилин.

Ця новина викликала уїдливу реакцію у прихильників політики президента РФ Володимира Путіна.

"Трамп (після висловлювань Олланда на свою адресу) швидше за все послав його в думках подалі... сам вирішить, як діяти!", "Засланий козачок винюхує вектор зовнішньої політики Трампа. Не турбуйся Олланд, до тебе доведуть вказівки, коли вважатимуть за потрібне", - коментують новину путінці.

"За 8 хвилин обговорили і Близький Схід, і Україну??? так нуна, Олланд спробуй-но тільки і встиг попросити вибачення", "Змістовна, мабуть, була розмова - 8 хвилин, треба ж", "Трамп просто поцікавився французи готові платити за хохлів і арабів....відповідь була коротка", "За вісім хвилин Трампич зрозумів ,що Олланда треба міняти", "Україна може пишатися - все-таки, напевно, кілька секунд її обговорювали", - так звучать одні з найбільш рейтингових коментарів на прокремлівському сайті RT.

Як повідомляв "Апостроф", у США продовжуються протести проти обрання президентом Дональда Трампа.