RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Вибори президента Франції: у РФ висловилися про перемогу пропутінського кандидата на праймеріз

Російський політик, голова партії "Демократичний вибір" Володимир Мілов прокоментував підсумки перших президентських праймеріз у Франції, де лідирує Франсуа Фійон.

Про це Мілов написав на своїй сторінці у Facebook.

Ситуацію, де за підсумками праймеріз уперед вийшли два колишніх прем'єр-міністри Франції Франсуа Фійон і Ален Жюппе, які набрали по 44% і 28,1% голосів, Мілов назвав досить неприємною.

Він зазначив, що лідер передвиборної гонки Фійон мало чим відрізняється від Саркозі, який зійшов з дистанції.

Мiлов називає Фійона "запутінцем" і нагадує, що той свого часу продав Росії "Містралi" і дуже обурювався тим, що цю угоду в результаті скасували.

"Фійон також має менше шансів проти Ле Пен на президентських виборах, які відбудуться навесні 2017 року (для тих, хто в танку і ставить дурні запитання: ось навесні і буде брати участь Ле Пен, наразі поки відбуваються праймеріз тільки в республіканців, однак саме в них найбільші шанси в підсумку виграти президентські вибори за двотурової системи та вкрай низької популярності соціалістів)", — зазначає російський політик.

Він вважає, що набагато більше шансів проти Ле Пен має центрист Жюппе, оскільки за нього можуть проголосувати люди більш помірних поглядів. Однак через результати праймеріз для Жюппе ситуація є досить складною. Мілов вважає, що це погано, бо Фійон "майже напевно як президент виступить за дружбу-жуйку з Путіним".

Російський політик нагадав, що другий тур президентських праймеріз у Франції відбудеться 27 листопада.

Нагадаємо, через підсумки президентських праймеріз у Франції Ніколя Саркозі оголосив, що завершує свою політичну кар'єру.

Як повідомляв "Апостроф", раніше російський політик Володимир Мілов пояснив, що Володимир Путін влаштував на Балканах.