RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Білий дім підтвердив зустріч з послом РФ людей Трампа до його інавгурації – NYT

У Білому домі підтвердили, що зять Дональда Трампа Джаред Кушнер і колишній радник президента США Майкл Флінн у грудні минулого року провели зустріч з послом Росії Сергієм Кисляком з метою "налагодити лінію комунікації".

Про це повідомляє видання The New York Times.

Відзначається, що Кушнер і Флінн зустрічалися з російським послом протягом передвиборної кампанії Трампа і до моменту його офіційного вступу на посаду президента США. Відзначається, що точна кількість зустрічей на даний момент невідома.

Видання підкреслює, що зустріч Кушнера і Флінна з Кисляком в грудні відбулася фактично тоді, коли адміністрація Барака Обами розширила санкції відносно Росії і публічно звинуватила Кремль у втручанні в передвиборну президентську кампанію в США.

Зокрема, як пише видання з посиланням на американських чиновників, безліч телефонних розмов Флінна і Кисляка відбулися саме 29 грудня після того, як посла РФ викликали в Держдепартамент і поставили до відома про втручання Росії в американські вибори.

Як повідомляв "Апостроф", видання The New York Times заявило, що з РФ неодноразово контактував й екс-начальник виборчого штабу Трампа Пол Манафорт.