RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Жорсткий тролінг Путіна: у Росії дали яскравий коментар про призначення спецпредставника США в Україні

Російський журналіст Олексій Венедиктов вказав на важливий момент у призначенні Курта Уолкера спеціальним представником у переговорах з Росією по Україні.

Про це він повідомив в ефірі радіостанції "Эхо Москвы".

"Посол Уолкер був свого часу одним із начальників штабів сенатора Маккейна – великого любителя Російської Федерації, — потім він був — увага! – при Буші у 8-му році, в останній рік правління Буша представником США в НАТО; а потім він пішов і очолив в штаті Арізона, штаті сенатора Маккейна інститут, який називається Інститут Маккейна", - так Венедиктов описав кар'єрну діяльність Курта Уолкера.

Також журналіст нагадав слова Уолкера, коли він виступав у квітні на слуханнях в Сенаті США по Україні: "Росія здійснила військову агресію, нахабну, — цитую, — щодо Грузії, Молдови і України, тримає там війська, незаконно захопила Крим, і не можна допускати, щоб ми, американці, цю річ пропускали мимо вух".

"Тому говорити про те, що "А! вони пішли нам назустріч і призначили спеціального представника по Україні..." — так, вони пішли... Такий троллінг жорсткий", - підкреслив Венедиктов.

Також він додав, що оточення президента США Дональда Трампа складають представники консервативного правого крила Республіканської партії.

Як повідомляв "Апостроф", Трамп заявив, що питання скасування санкцій щодо РФ не буде обговорюватися до вирішення проблем України та Сирії.