RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Жорсткі заходи: у США розкрили головну загрозу для Кремля від нових санкцій

Другий звіт Міністерства фінансів США буде включати інформацію про російських олігархів, їхніх сім'ях, статки, докази корупції, зовнішні ділові зв'язки та джерела доходу.

Про це повідомляється в матеріалі приватної американської розвідувально-аналітичної компанії Stratfor, який є в розпорядженні "Апострофа".

Наголошується, що люди, які опиняться в даному списку, бути кандидатами на введення санкцій проти них, однак не потраплять під обмежувальні заходи автоматично.

Раніше персональні санкції США застосовувалися лише щодо близьких до Кремля олігархів, більшість з яких мали мало активів за кордоном і жили в Росії. У цей список будуть включені люди, які не виключно лояльні до Кремля і які мають мало відношення або зовсім не впливають на зовнішню політику РФ. Stratfor звертає увагу, що Москва покладається на бізнесменів для підтримки недержавних структур, фінансового сектору та рівня зайнятості населення.

Нові санкції США вплинуть на економіку і політику РФ і, ймовірно, налаштують багатьох російських бізнесменів проти Кремля.

Детальніше читайте в матеріалі "Апостроф": "Кремлю готують подвійний удар: приватна розвідка США назвала головну загрозу".