RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Символічний крок: російський політик розповів про реальні наслідки висилки дипломатів Путіна

Висилка російських дипломатів у зв'язку з замахом на колишнього офіцера ГРУ Сергія Скрипаля є суто символічним кроком, який швидше за все не буде зрозумілий Росією і не буде мати особливих наслідків.

Про це "Апострофу" розповів російський опозиційний політик Костянтин Боровий.

На його думку, Захід міг би жорсткіше і ефективніше реагувати на агресивну політику Кремля. Традиційні для західної дипломатії символічні кроки навряд чи вплинуть на російську владу.

"Не буде ніяких наслідків від того, що 60 розвідників і шпигунів виїдуть з США. Ну, збільшиться кількість співробітників в торговій палаті Москви, яка є відстоєм для розвідників. Але це не справить жодного впливу на економіку Росії. Це символіка, зрозуміла цивілізованих країн, партнерам цивілізованих країн, але вона незрозуміла цим хлопцям з підворіття, шпани. Смішно попереджати нападників на вас бандитів, що ви з ними не будете вітатися або обмежите контакти ", - заявляє Боровий.

У той же час російський опозиціонер порівняв висилку дипломатів з військовою допомогою Україні в протистоянні агресії Кремля, сказавши, що така допомога вже є реальною дією з боку Запада, а не символічною.

Докладніше про перспективи російської політики і відносини РФ із Заходом читайте в матеріалі "Апострофа": Путін сильно наляканий: чи зміниться щось на Донбасі.