RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У Трампа з побоюванням поставилися до кардинального кроку Кім Чен Ина з приводу ядерних випробувань КНДР

Радники президента США Дональда Трампа скептично поставилися до заяви північно-корейського лідера Кім Чен Ина про припинення в країні ядерних і ракетних випробувань.

Про це повідомляє The Washington Post.

За словами опитаних виданням аналітиків, помічники Трампа побоюються, що Кім Чен Ин хоче "створити видимість" готовності йти на компроміс. Відзначається, що таким чином Північна Корея прагне отримати послаблення економічних санкцій, введених проти неї США. Співрозмовники видання також нагадали, що в минулі рази КНДР порушувала обіцянку про припинення ядерних випробувань після скасування санкцій.

"Диктатор Кім Чен Ин може поставити пастку і пообіцяти відмовитися від жорсткої лінії перед можливим самітом двох лідерів", - розповіли представники Білого дому.

На цьому тижні Кім Чен Ин планує зустрітися з президентом Південної Кореї Мун Чже Іном. Відзначається, що їх зустріч стане підготовчим етапом до переговорів між північнокорейським лідером і президентом США. Відповідно до заяв Південної Кореї, вона закладе основу для обговорення ядерної зброї Трампом і Кім Чен Ином.

Нагадаємо, раніше Сполучені Штати Америки і Японія привітали рішення Північної Кореї заморозити ракетні і ядерні випробування і закрити відповідний полігон.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Світ