RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Ще одна країна впізнала ГРУшника Чепігу: виявляється, він терорист

У Туреччині в полковнику ГРУ Анатолію Чепізі (Руслані Боширові), підозрюваному в отруєнні екс-розвідника ГРУ Сергія Скрипаля, впізнали кілера, який убив чеченського польового командира Абдулвахіда Едельгірієва.

Про це повідомляє турецьке інформаційне агентство Haber Turk.

"Інцидент стався в Стамбулі в 2015 році. Чепіга нібито брав участь в спецоперації в складі групи з декількох кілерів під ім'ям Андрій Шолхов", - зазначає видання.

На наданих агентством фото видно деякі невідповідності в рисах обличчя. "Каспаров.ру" передбачає, що причиною є пластична операція ГРУшника.

"Після закінчення дипломатичної академії та декількох відряджень до Чечні, Чепіга в додаток до диплому, скоріше за все, отримав і свій головний напрямок місця дислокації, де буде задіяний його досвід і це, насамперед, країни Азії і Сходу, а до нього і ... відповідну зовнішність шляхом пластичної операції", - сказано в матеріалі.

Як повідомляв "Апостроф", з'явилися нові докази того, що полковник ГРУ Анатолій Чепіга, якого підозрюють в отруєнні колишнього ГРУшника Сергія Скрипаля та його дочки Юлії, має звання "герой Росії".