RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

​Невже війна насувається? Стало відомо, що саме вивезли вертольоти з Кремля

У мережі обговорюють незвичайний спосіб "перевезення" російських військових над центром Москви: солдат перевозили в сітці, прикріпленою тросом до вертольота.

Відповідне відео виклав в YouTube msklaimelaim, хоча незабаром відео видалили, але "Апостроф" встиг зробити скріншоти, на яких чітко видно озброєних людей в амуніції.

"Днем два вертольоти кружляли над центром Москви, у одного з них був прикріплений трос з сіткою. Це так незвично побачити військові вертольоти в самому центрі Москви. Кажуть проходили навчання ФСТ", - йдеться в повідомленні.

Під постом з'явилися цікаві коментарі.

"На платформі по-моєму озброєні люди", "Президент України також відвозив на вертольоті", "Не невже війна насувається?", "Це попи життєдайні", - пишуть коментатори.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі сміються над відео з російською "делегацією" священиків, які, спустившись з допомогою парашутів, розгорнули в поле "надувний храм" і почали правити службу. Також в мережі бурхливо обговорюють відео факельної ходи на честь сторіччя комсомолу в Республіці Саха (Якутія).