RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

​У Росії почали продавати "елітні" тарілки з портретом Путіна: фото і реакція мережі

Уральський парцеляновий завод (РФ), що належить РПЦ, продає тарілки із зображенням президента Росії Володимира Путіна за 32,6 тис. рублів.

Про це написав у Twitter Znak.com, публікуючи фото виробів.

"Порцеляновий завод, що належить РПЦ, продає тарілки із зображенням Путіна за 32,6 тис. рублів. Це один із найдорожчих сувенірів заводу. Вона маркована як "Ексклюзив"", - йдеться у повідомленні.

Під постом посипалися саркастичні коментарі.

"Під котячий туалет згодяться тарілки з путлером", "читайте Войновича Москва 2042! Він все передбачив! Повне зрощення гебні і церкви", "Тарілки без потреби. Ось унітаз б купив. Тещі в подарунок", "Стрілянина по тарілочках входить в моду?", "А раптом соусом заляпаєш сакральний вид Самого. Це на яку статтю тягне? Образа влади або екстремізм? Втім, зверху фон невеликий є, якщо дуже акуратно їсти, то можна штрафом відбутися", "вони мироточать?", " Коли почнуть туалетний папір з Путіним робити, куплю обов'язково", - пишуть коментатори.

Як повідомляв "Апостроф", пітерський художник Костянтин Алтунин показав в музеї культурної столиці РФ картину під назвою "Правителі", на якій зображені російський президент Володимир Путін і прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв в жіночій спідній білизні.