RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У Нідерландах сім'я прожила майже 10 років у підвалі в очікуванні кінця світу: відео

У провінції Дренте (Нідерланди) в підвалі майже десять років батько тримав шістьох дітей в очікуванні кінця світу, поки одному з синів не вдалося втекти.

Про це повідомляють західні ЗМІ.

Хлопець втік з підвалу і прийшов у найближчий бар, де звернувся за допомогою. Працівник закладу помітив неохайний зовнішній вигляд гостя. Потім юнак пояснив, що понад дев'ять років не виходив на вулицю і ніколи не відвідував школу. Весь цей час він провів у підвалі з батьком і братами, чекаючи кінця світу.

Власник бару викликав співробітників поліції, які виїхали у заміський будинок. На місці вони виявили таємний прохід в шафі до підвалу, де знаходилися п'ятеро дітей у віці 16-25 років та їхній 58-річний батько. Чоловік був затриманий за відмову співпрацювати з поліцією.

Сусіди розповіли, що завжди бачили на ділянці тільки чоловіка і не знали, що в будинку проживає ціла сім'я. На території заміського будинку був город і коза. Тож, відлюдник таким чином забезпечував своїх синів.

Як повідомляв "Апостроф", Нідерланди прийняли рішення, що відтепер для оновлення іміджу країни буде використовуватися тільки її офіційна назва, замість Голландії.