RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

У Росії посеред міста спорудили новорічне крижаний "цвинтар": опубліковані фото

У Нижньому Тагілі (Свердловська область РФ) для дітей на центральній площі міста влаштували крижане містечко, яке нагадує цвинтар.

Про інцидент написав журналіст Єгор Бичков на особистій сторінці у Facebook.

"Тагільчани настільки суворі, що стилізують головний льодове містечко на центральній площі під кладовище", - підписав Бичков фотознімки.

На фото видно, як на міській площі по всьому її периметру розміщені великі прозорі льодові брили. які дійсно нагадують гранітні надгробки на кладовищі. У мережі вже жартують, що цьогорічне містечко, мабуть, будувала ритуальна служба. Однак, роботи виконало ВАТ "Парад", яке належить бізнесмену Андрію Зайцеву. Міському бюджету крижане містечко обійшлося у 12 млн рублів (4 млн 573 тис гривень - ред.).

Тим часом мер Нижнього Тагілу Владислав Пінаєв заявив, що Театральна площа цього року оформлена в космічному стилі і на льодових брилах, які містяни назвали надгробками, - 12 знаків зодіаку.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що у Солікамську в Пермському краї Росії місце відпочинку дітей перетворили на декорацію із фільмів жахів.