RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Роздягається для Австралії: модель вирішила зібрати гроші для гасіння пожеж

Інстаграм-модель Кейлен Уорд заявила, що зібрала близько 500 тисяч доларів США для допомоги в боротьбі з масштабними лісовими пожежами в Австралії.

Про це вона написала на своїй сторінці в Twitter.

"Ми зібрали майже 500 тисяч доларів... люди я плачу... це неймовірно", - зазначила 20-річна Кейлен.

Вона збирає гроші за допомогою своїх оголених фотографій. Так, дівчина вимагає певну суму за знімок оголеної себе, який відправляє покупцеві.

"Я пришлю оголене фото кожному, хто пожертвує принаймні 10 доларів США будь-який з цих організацій на пожежі в Австралії", - написала Уорд в п'ятницю, 3 січня. "Кожні 10 доларів, які ви жертвуєте = одна оголена фотографія від мене вам в ЛС".

Після розміщення своєї "акції" модель відзвітувала, що до неділі, 5 січня, зібрала більше півмільйона доларів для різних благодійних організацій, які надають допомогу в ліквідації наслідків пожежі в Австралії.

"Я бачила всі пости в Твіттері про австралійські пожежі, і я дійсно була стурбована тим, що в засобах масової інформації не було великого освітлення і не було великої кількості людей, які жертвують гроші", - заявила Уорд.

Як повідомляв "Апостроф", українські політики і зірки закликали громадян допомогти в боротьбі з масштабними лісовими пожежами в Австралії.