RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Літак в Канаді приземлився прямо на жваву трасу: відео посадки

У Канаді невеликий літак через технічну несправність був змушений здійснити посадку на жвавій трасі, проте водіїв це зовсім не злякало.

Про це повідомляє Fresh Daily.

Літак трохи не долетів до Міжнародного аеропорту Квебеку - через поломку він мав приземлитися якомога швидше, а з відповідних поверхонь під ним була тільки жвава траса.

Проте канадські водії, побачивши настільки незвичайну ситуації не здивувалися. Кілька машин змінили полосу, щоб у літака було місце для приземлення - цим реакція канадців обмежилася.

У відповідях до твіту люди не розуміли відсутність будь-якої реакції, але канадці їх заспокоїли — для них це цілком нормальна поведінка.

"Хороша робота! Але люди в машинах не могли подумати, що це екстрений випадок? Дати літаку більше місця, зупинитися і триматися подалі від літаючої штуки, адже різне могло трапитися", "Вау. Чому жодна з цих машин не зупинилася, лол, вони просто їдуть, поки прям над ними летить літак", "Мені подобається, як всі продовжують їхати, ніби нічого незвичайного не відбувається", - пишуть вони

Як звуть пілота, який зміг зробити такий складний маневр, поки невідомо.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що у США 88-річний американець найняв підйомний кран, щоб побачитися з дружиною, яку не міг відвідати через карантин.