RU  UA  EN

Субота, 29 червня
  • НБУ:USD 40.22
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.22
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 червня

Всі новини

Отримував "літри" кисню і думав про смерть: Борис Джонсон розповів про лікування від коронавірусу

Прем'єр-міністр Британії Борис Джонсон розповів, що у лікарів був особливий план дій в разі його смерті через коронавірус COVID-19.

Новий "сплеск" смертності в Італії: як змінюється ситуація з коронавірусом в Україні і світі (оновлюється)

Про це повідомляє видання The Sun.

"Я був далеко не в кращій формі і розумів, що (у лікарів - "Апостроф") були плани дій на випадок надзвичайних обставин. У лікарів були всякого роду домовленості про те, що робити, якщо все піде зовсім погано", - сказав Джонсон .

За його словами, незважаючи на стан, що погіршувався, всередині себе він відмовився прийняти факт того, що може померти.

"Було б неправильно говорити, що на різних етапах я думав: "О, боже мій, ось і все ". <...> Щось всередині продовжувало переконувати мене, що врешті-решт все буде добре", - додав прем'єр.

Політик також зазначив, що довгий час отримував "літри" кисню в якості терапії захворювання, викликаного COVID-19.

"Було важко повірити, що всього за кілька днів моє здоров'я настільки погіршилося. Я пам'ятаю, що відчував себе дуже розчарованим. Я не міг зрозуміти, чому мені не стає краще", - заявив Джонсон.

Як повідомляв "Апостроф", прем'єр Британії Борис Джонсон назвав свого сина на честь двох лікарів, які врятували йому життя під час боротьби з коронавірусом.