RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

​Втомившись від карантину британці рвонули на пляжі: вражаючі відео з натовпами відпочивальників

У четвер, 25 червня, в Англії стовпчики термометра піднявся до позначки +33,3, тому люди, не дивлячись на карантин, приїхали на пляжі.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на канал ВВС.

Жителі країни рвонули на пляжі - в Брайтон, Борнмут, Брідлінгтон. Однак поліція закликала громадян утриматися від відвідування зон відпочинку біля води. Але наплив туристів не змогли контролювати ні правоохоронці, ні місцева влада.

Люди порушували карантинні заходи: через натовп соціальне дистанціювання було неможливим, також ніхто не носив маски.

"Ми як і раніше переживаємо кризу в галузі охорони здоров'я, і настільки велика кількість людей, які накопичуються в одному місці, лягає додатковим тягарем на наші служби екстреної допомоги", - сказав заступник начальника поліції Дорсета Сем де Рейя.

Крім того, люди порушували і громадський порядок: паркували авто в недозволених місцях через велике скупчення транспорту, залишали сміття на пляжах, ставили незаконні намети на березі для ночівель, ображали працівників дорожніх служб і розпивали спиртні напої в громадських місцях.

Місцева рада за останні години виписав рекордну кількість дорожніх штрафів - близько шестисот.

Небезпека для громадян полягала не тільки в можливості заразиться COVID-19, але і в спекотній погоді. У Британії встановили помаранчевий рівень небезпеки. Таке сонце може привести до опіків, а УФ-випромінювання може загрожувати розвитком раку шкіри у людей зі світлою шкірою.

Як повідомляв "Апостроф", на пляжах в Києві спостерігається ажіотаж: сотні людей загоряють і купаються, незважаючи на те, що період карантину ще не завершений.