RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

"Газпром" допустив повну зупинку будівництва "Північного потоку-2": названо причину

Російський "Газпром" визнав, що через політичний тиск проект газопроводу "Північний потік-2" може бути припинений або повністю скасований.

Про це повідомляє у вівторок, 19 січня, агентство Reuters.

У повідомленні "Газпрому", яке цитує агентство, сказано, що при реалізації основних міжнародних проектів (таких як трубопровід "Північний потік 2") російська сторона стикалася і може продовжувати стикатися з ризиками, пов'язаними зі зміною політичних умов в різних регіонах.

"У виняткових обставинах, зокрема в результаті політичного тиску, такі зміни можуть призвести до призупинення або припинення проекту", - підкреслив російський постачальник газу.

Нагадаємо, раніше в мережі було опубліковано карикатуру на президента Росії Володимира Путіна і трубопровід "Північний потік-2", оскільки західні лідери обговорюють можливість введення санкцій проти Росії через отруєння політика Олексія Навального.

Як раніше повідомляв "Апостроф", демонтаж труб, по яких Росія поставляла газ в Україну, організований "Газпромом", ні що інше, як пряме знищення будь-якої можливості відновлення транзиту російського газу через Україну в майбутньому.