RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

У Білорусі у смертельну ДТП потрапив автобус із російськими туристами: фото та відео

У Білорусі сталася страшна дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої одна людина загинула, а ще сорок отримали травми різного ступеня тяжкості.

Про це повідомляє "BELTA" у Telegram-каналі.

Подія сталася у понеділок, 3 січня, близько другої години дня на 120 км автодороги М-8 "Кордон Російської Федерації-Вітебськ-Гомель-кордон України".

31-річний водій автомобіля Renault при спробі здійснити обгін виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автобусом "Сканія". У ньому перебували 42 особи, серед яких 40 - громадяни Російської Федерації, які приїхали на екскурсію.

Внаслідок ДТП автобус перекинувся, а водій легкового авто загинув на місці.

Водія та пасажирів автобуса з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості госпіталізували до обласної клінічної лікарні Вітебська, де їм надають медичну допомогу. Через нестачу медперсоналу допомагати колегам виїхали хірурги та травматологи республіканського рівня. Попередній огляд показав, що 6 пасажирів перебувають у важкому стані, 18 – середньої тяжкості, решта легкого ступеня.

Слідчі із залученням фахівців УДКСЕ по Вітебській області та працівниками ДАІ проводять огляд місця події.

Слідчим управлінням УСК у Вітебській області порушено кримінальну справу за ч.2 ст.317 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило необережність смерть людини) Кримінального кодексу Білорусі.

Раніше ми повідомляли, що у Маріуполі водій вилетів через скло та потрапив під колеса.