RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Все йде за планом: ще один московський аеропорт урізав зарплати та відправив персонал у простій

Московський аеропорт Внуково направив частину своїх співробітників у вимушену відпустку. Причина - "непроста ситуація" в авіації в країні. Там літаки можуть літати хіба що з Москви до Магадану.

Про це повідомляє прес-служба аеропорту.

"Аеропорт "Внуково" змушений скорочувати витрати. Так, персонал більше не наймають на роботу, введено режим простою, через знижене завантаження співробітникам запропоновано режим неповного робочого часу", - йдеться у повідомленні.

Наприкінці березня інший московський аеропорт, Шереметьєво, направив 20% співробітників у простий у зв'язку з "запровадженням санкцій, а також закриттям повітряного простору над територією низки країн, що спричинили критичне зниження пасажиропотоку".

Зазначимо, західні санкції завдали серйозного удару по авіаційній галузі РФ. Агресор більше не зможе отримувати нові літаки найбільших світових виробників та комплектуючі до них. Крім того, РФ має повернути власникам літаки, які перебувають у ній в оренді. Більш детально читайте у матеріалі Було ваше - стало наше: Росія вкрала у Заходу сотні літаків