RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Ізраїль та українські "неонацисти": Росія знову зганьбилася і викликала бурхливу реакцію в мережі

Після одіозної заяви глави російського МЗС Лаврова з порівнянням президента України Володимира Зеленського із Гітлером, мовляв, лідер Третього рейху, під керівництвом якого було знищено 6 мільйонів євреїв, мав "єврейську кров", та жорсткої реакції Ізраїлю, МЗС РФ вирішило остаточно пробити дно, заявивши, що Ізраїль підтримує так званий "неонацистський режим" у Києві.

Про це МЗС Росії написало на своїй офіційній сторінці у твіттері, чим викликало бурхливу реакцію користувачів соцмережі.

Країна-терорист Росія та її "дипломати" вирішили ізолювати себе від усього світу, налаштувавши його категорично проти РФ. Ізраїль вимагав від Росії вибачення за недопустимі та історично неправдиві заяви, натомість росіяни вчергове вирішили довести світу, що адекватні дипломатичні відносини не для них.

"Звернули увагу на антиісторичні заяви глави МЗС Ізраїлю @yairlapid, які багато в чому пояснюють курс нинішнього Уряду Ізраїлю на підтримку неонацистського режиму у Києві", - написали на сторінці російського відомства.

Користувачі соціальних мереж гостро відрегували на подібну поведінку російських так званих дипломатів та засудили позицію МЗС РФ.

Коментарі перекладені з англійської мови під публікацією відомства:

  • "Хороша робота, щоб заохотити Ізраїль надсилати зброю Україні";
  • ідживлені корупцією, невіглаством і дешевою горілкою";
  • "Росія — моральний і військовий провал";
  • "Тільки антиісторичним тут є російське відбілювання своєї історії. Стільки смерті та руйнувань, але ніяких здобутків. Країна – це не що інше, як бензоколонка. Коли Росія набереться сміливості, щоб зустріти свою історію?";
  • "Роздратувати Ізраїль, щоб відправити Залізний купол в Україну, буде кінцем Російської Федерації!";
  • "Іноді краще тримати язик за зубами. Діарея, яка випадає з вашого рота, не покращує ситуацію";
  • "Ніхто більше за вас не працює над дискредитацією Росії. Молодці!";

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Німеччина відреагувала на заяву глави МЗС країни-терориста РФ Лаврова, назвавши її абсурдом.