RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Гучний скандал із твітом Маска: засновник SpaceX відповів Зеленському

Засновник компанії SpaceX і мільярдер Ілон Маск відповів президенту України Володимиру Зеленському в твіттері, запевниши у своїй підтримці української сторони, але виразив думку про нібито загрозу ядерної війни через відвоювання Криму.

Про це він написав у відповідь на твіт президент України.

"Я все ще дуже підтримую Україну, але переконаний, що масштабна ескалація війни завдасть великої шкоди Україні і, можливо, світу", - зазначив Маск.

Читайте також: Кліпни, якщо тебе зламали: найкращі меми та фотожаби на скандальний твіт Маска

Водночас він додав, що SpaceX продовжує фінансово підтримувати боротьбу України проти повномасштабного військового вторгнення РФ.

"Наразі SpaceX витратили зі своєї кишені на включення та підтримку Starlink в Україні близько 80 мільйонів доларів. Наша підтримка Росії становить 0 доларів. Очевидно, ми за Україну. Спроба повернути Крим призведе до масової загибелі, ймовірно, невдачі та ризику ядерної війни. Це було б жахливо для України та Землі", - висловився мільярдер.

Також стали відомі результати голосувань у твіттері, створених Ілоном Маском про "сценарій миру України з Росією" і Володимиром Зеленським про те, кого насправді треба підтримувати.

Раніше "Апостроф" писав, що мережі бурхливо обговорюють "рецепт" миру України з Росією від Ілона Маска.