RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

29 квітня

Всі новини

Угорщина продовжує "допомагати" Путіну та його режиму: країна знову ставить палиці у колеса Україні

У той час, як десятки країн допомагають Україні у боротьбі з російським тероризмом, поставляючи танки, Угорщина продовжує підтримувати країну-агресора – вона погрожує накласти вето на можливі санкції ЄС проти російської ядерної енергетики.

Про це заявив прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан, інформує Magyar Hirlap.

За його словами, ЄС планує запровадити нові санкції проти Росії, серед яких і "план "удару" щодо російської ядерної енергетики".

Читайте також: ЄС втомився від Угорщини: політик пояснив риторику Орбана

"Там, де це не зачіпає життєво важливих інтересів Угорщини, ми не перешкоджатимемо санкціям ЄС. Але щодо нафти, газу та атомної енергії, то на них Угорщина накладе вето", - наголосив Орбан.

Угорський прем'єр також заявив, що раніше накладені санкції, запроваджені проти Росії, буцім-то не допомагають Україні звільнити свою територію.

"Брюссельські санкції не допомагають українцям, вони не змушують росіян відступати, але вони завдають нам страшної шкоди для Європи, для європейської економіки, у тому числі й для Угорщини", - резюмував Орбан.

Раніше ми писали, що глава угорського уряду Віктор Орбан втрапив у чергову халепу - на зустріч із футболістом Балажем Джуджаком він прийшов у фанатському шарфі зі зображенням "Великої Угорщини", до складу якої "включили" частини територій України та Румунії.