RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Готують статуетку: в Росії звільнили з роботи пропагандиста, що взяв інтерв’ю у Пригожина

Прокремлівський медіатехнолог Костянтин Долгов повідомив, що його звільнили з пропагандистського проекту "Телега ONLINE" після інтерв'ю з власником ПВК "Вагнер" Євгеном Пригожиним.

Про це повідомив журналіст Денис Казанський.

Читайте також: Кремль готує ґрунт для визнання Пригожина зрадником, "усоби війни" розгораються

Повідомляється, що Долгов записав обурене відеозвернення, в якому поскаржився, що його звільнили відразу після виходу відео, в якому Пригожин ображав Шойгу та його дітей.


Скандальне інтерв'ю вийшло 23 травня. У ньому він критикував російське військове керівництво, зокрема голову Міноборони РФ Сергія Шойгу. Пригожин заявив, що російська влада замість заявленої в лютому 2022 року мети демілітаризації України досягла протилежного ефекту, а українська армія стала однією з найсильніших у світі. Він також заявив, що за весь час війни в Україні загинули 20 тисяч найманців ПВК "Вагнер", половина з них – завербовані в'язні.

"До речі, не здивуюся, якщо Долгову зараз, скажімо так, подарують статуетку. Він у цьому сенсі ідеальний кандидат на "жертву українських диверсантів", як і Владлен Татарський. Український перебіжчик, зрадник. Таких самі росіяни зневажають і без жалості пускають у витрату" , – написав Казанський.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Пригожин заявив про повне захоплення Бахмута, щоб якнайшвидше вивести своїх найманців із зруйнованого міста, яке може бути оточене українськими військовими.

Вас також може зацікавити:

У Росії "вагнерівець"-педофіл зґвалтував двох дівчаток: фото та подробиці

Пригожин висунув Шойгу ультиматум і заявив про "закінчення" ПВК "Вагнер"

Пригожин на тлі десятків трупів "вагнерівців" обматюкав керівництво армії РФ