RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Світ

Новини

28 вересня

Всі новини

У Польщі рибалки упіймали 100-кілограмового сома: фото велетня

Нещодавно на Рівненщині рибалка спіймав 13-кілограмового сома, який виглядає мальком у порівнянні зі 100 кілограмовим велетнем, спійманим у Польщі.

Про це повідомляє Inpoland.net.

Читайте також: Відпочинок на українських озерах: куди зараз можна поїхати і як дістатися

У Щецині рибалки спіймали справжнього велетня – сома 245 см завдовжки та вагою близько 100 кілограмів. Сома спільними зусиллями спіймали в річці Одра Міхал Хелковський та Гжегож Хлєбовський. Обидва чоловіки провели на човні понад 5 годин, перш ніж із води виринула величезна голова сома, якого потім довелося витягати на берег. Саме того дня чоловіки вийшли на річку Одер, щоб випробувати новий ехолот перед змаганнями з лову сома, які будуть проводитись у Щецині. На екрані пристрою вони побачили, що пливе щось велике. Виявилося, це був 30-річний сом величезних розмірів із "грудними плавцями, більше, ніж ракетки для пінг-понгу".

"Чоловіки розповіли, що в якості приманки використовували живу рибу. Близько 2 години ночі вони вирішили закінчувати і повертатися додому. Раптом почалося справжнє "родео". Рибалки приємно здивовані, що такі великі екземпляри вижили після торішньої екологічної катастрофи на Одері. Після фотосесії рибу випустили на волю”, - йдеться у матеріалі.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що рибалка спіймав 22-кілограмового сома на Закарпатті.

Вас також може зацікавити:

Серед постраждалих вагітна: на Одещині жінки отруїлися рибою

Справжній екоцид: з'явилися відео масового мору риби через підрив дамби Каховської ГЕС

В Україні зловили рибу-"монстра": щасливчик показав фото трофея