RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Конкурентка Трампа на виборах звернулася за захистом до спецслужб через погрози

Кандидатка в президенти США Ніккі Гейлі звернулася до Секретної служби США з проханням про захист. Представниця республіканської партії подала заявку, щоб її забезпечили охороною. Політик стверджує, що їй надходять погрози через її участь у виборах.

Про це повідомляє CNN.

Наразі Ніккі Гейлі залишилась єдиною конкуренткою Трампа від республіканської партії на виборах президента США. При цьому в повідомленні CNN немає інформації, з чийого боку йдуть погрози: від однопартійця Дональда Трампа, який може розглядати жінку як свою основну конкурентку на місце в Овальному кабінеті, чи від чинного президента-демократа Джо Байдена.

Читайте також: Байден піде на радикальний крок, якщо Конгрес не проголосує за допомогу Україні: заява Білого дому

У будь-якому разі їй загрожують і навіть перейшли до залякування. Так, за останні кілька місяців уже надходило два повідомлення про напад на будинок Ніккі Гейлі у Південній Кароліні. Причому в одному з цих випадків у будинку дочки якраз перебували її батьки.

Жінка тверезо оцінює ситуацію, розуміючи, що як і будь-який інший потужний політик, вона ставить себе під загрозу самим фактом своєї участі у виборах.

"Коли ви робите щось подібне, ви отримуєте погрози. Це просто реальність, і це нормально. Частина участі у суспільному житті полягає в тому, що вам доведеться мати справу з існуючими погрозами. Це мене не зупинить", - висловилася Хейлі.

Але при цьому вона також усвідомлює, що її життя в небезпеці і тому попросила захисту. Політику надали охоронців, які тепер супроводжують її на всіх громадських заходах. Вже близько тижня вона перебуває під посиленою охороною.

Раніше "Апостроф" писав, що Трамп закликав своїх однопартійців у Сенаті не допомагати Україні.

  • Вас також може зацікавити:

У Сенаті назвали дату голосування за військову допомогу Україні

Гроші є, але ви тримайтеся: чи проголосують у Конгресі США за допомогу Україні

Робіть ставки, панове: чим закінчиться битва Трампа та Байдена