RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Байден скорочує розрив та випереджає Трампа у "хитких штатах"

Чинний президент США Джо Байден значно скоротив відставання або навіть випередив Дональда Трампа в шести з семи ключових штатів, що коливаються, де симпатії виборців традиційно розподіляються між кандидатами-республіканцями та демократами.

Про це повідомляє Bloomberg.

Згідно з опитуванням громадської думки, що щомісяця проводиться Bloomberg News і Morning Consult, рейтинг Байдена зріс у шести з семи штатів. Ці результати свідчать про значне покращення позицій Байдена.

Найбільш разючі зміни відбулися у Вісконсіні, де він тепер випереджає Трампа на один процентний пункт, хоча раніше він відставав на чотири пункти. У Пенсільванії, колишньому оплоті Трампа, підтримка кандидатів зрівнялася: 45% за кожного. Те саме стосується Мічигану.

Читайте також: Чого чекати Україні після виборів у США: Трамп зробив заяву на випадок своєї перемоги

В Аризоні, Неваді та Північній Кароліні Трамп, як і раніше, лідирує, але розрив між ним і Байденом скорочується. Єдиним винятком є Джорджія, де Трамп збільшив свій відрив чинного президента.

Хоча Трамп залишається лідером у кількох штатах, скорочення розриву із Байденом є тривожним знаком для колишнього президента. Як доказ дослідники вказують на те, що Трампу не вдалося заручитися підтримкою незалежних виборців, які є ключовим демографічним компонентом у цих штатах.

Раніше Байден звернувся до Конгресу щодо допомоги Україні.

  • Вас також може зацікавити:

Від договорняків до "F*ck Russia!": що Україні чекати від можливого президентства Трампа

Сенаторів виставили за двері: уряд Угорщини не прийняв делегацію американських політиків в Будапешті

Робіть ставки, панове: чим закінчиться битва Трампа та Байдена