RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Тіллерсон назвав умови відмови США від ведення нових санкцій проти Росії

Новими санкціями проти Росії США виявляють своє бажання до поліпшення російсько-американських відносин, а їхнє скасування буде проведена після вирішення керівництвом країн усіх необхідних глобальних питань.

Про це заявив державний секретар США Рекс Тіллерсон, коментуючи законопроект про нові санкції проти РФ, схвалений обома палатами парламенту США, передає прес-служба Держдепу.

"Майже одностайне схвалення конгресом законопроекту про санкції демонструє сильне бажання американського народу бачити, що Росія робить кроки щодо поліпшення відносин зі Сполученими Штатами", -заявив Тіллерсон.

Він також висловив надію, що Росія і США будуть співпрацювати щодо основних глобальних питань, і "ці санкції більше не знадобляться".

Тіллерсон також пообіцяв тісно співпрацювати з союзниками, щоб "послання на адресу Росії, Ірану і Північної Кореї були чітко зрозумілі".

Детальніше про реакцію російської влади на можливі нові санкції з боку США читайте в матеріалі "США вдарили Росію по уразливому місцю: Кремль розгублений", який опубліковано на "Апострофі".