RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Змова проти США: стало відомо, в чому ФБР звинувачує Манафорта

Директор Федеральної служби безпеки США Роберт Мюллер зробив заяву щодо звинувачень, які були висунуті на адресу колишнього глави передвиборного штабу нинішнього президента США Дональда Трампа Пола Манафорта.

Про це повідомляє інформаційне агентство The Associated Press.

"Колишній глава кампанії Трампа звинувачений у змові проти США, відмиванні грошей та інших звинуваченнях", - йдеться в повідомленні.

Раніше Манафорт вже перебував під слідством через можливі порушення федерального податкового законодавства, відмивання грошей і приховування іноземного лобіювання.

Як повідомляє "Інтерфакс", Полу Манафорту, а також його колишньому партнеру Ріку Гетсу були пред'явлені звинувачення по 12 статтям.

У список звинувачення входить введення уряду в оману помилковими заявами, надання неправдивих документів про свої фінансові рахунки.

У документі, який був опублікований Міністерством юстиції США, акцент робиться на співпраці Манафорта із президентом-втікачем України Віктором Януковичем, а також на випадках несплати податків і відмиванні грошей.

Співпраця з урядом РФ під час президентських перегонів в США не згадується.

Як повідомляв "Апостроф", колишній глава передвиборного штабу нинішнього президента США Дональда Трампа Пол Манафорт, який є одним з головних фігурантів розслідування спецпрокурора США Роберта Мюллера про можливе втручання Росії в американські вибори, здався федеральним властям.